Railklemmen

Railklemmen en klemplaten worden gebruikt voor de bevestiging van rails op staal of dwarsliggers. De Bemo Rail klemmen zijn met zorg ontworpen door ons engineering team en zijn toepasbaar op alle railprofielen.

Verstelbare lasbare rubberneus railklem heavy sideload

Standaard boutbare railklemmen

Verstelbare boutbare railklemmen

Trolleyrail klemplaten

Verstelbare lasbare rubberneus railklemmen

Verstelbare lasbare railklemmen

Veerklemmen

Railklemmen en klemplaten worden gebruikt voor de bevestiging van rails op staal of dwarsliggers. Bemo Rail heeft een uitgebreid assortiment railklemmen. Onze klemmen zijn met zorg ontworpen door onze engineering en zijn toepasbaar op alle railprofielen. Al jaren leveren wij aan de grootste containerterminals wereldwijd. Vaste klanten zijn o.a. PSA, Hutchinson, DP World, APM en TILL Group.

Welke railklem u nodig heeft, is afhankelijk van verschillende factoren zoals het railprofiel, het gekozen railsysteem (beton, staal, ballast) en wat er over de rails heen rijdt. Onze experts kunnen u vrijblijvend voorzien van een advies op maat. Met meer dan een halve eeuw (praktijk)ervaring in verkoop, montage en renovatie van railproducten, geven onze engineering experts ook regelmatig advies aan architecten- en ingenieursbureaus bij het opstellen van een bestek. Meestal wordt in het bestek al een klemsoort voorgeschreven. Naast onze eigen Bemo klemmenrange, kunt u bij ons ook terecht voor alle andere klemsoorten van o.a. Gantrex, Raillok, Pandrol, Vossloh, Nabla en Grantrail, onder andere.

Bemo Rail kan alle standaard railklemmen uit voorraad leveren.

Vraag een offerte aan

Wilt u een offerte aanvragen, of wilt u meer weten over onze producten of diensten?

Bel ons op:
+31 (0) 226 – 42 53 00

U kunt natuurlijk ook dit contactformulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.