Gietmateriaal

Gietmateriaal

Bemo Rail levert kwalitatief hoogwaardige krimparme gietmortels op basis van cement. Deze worden toegepast voor het ondergieten van de railconstructies. Door de korrelopbouw van 0–1, 0–4 en 0–8 mm. kunnen hoogtes van 10 tot 150 mm. ondergoten worden. Het materiaal is te verwerken onder vochtige omstandigheden en tevens gemakkelijk te verpompen.

De druksterkte van de genoemde mortels is 90 N/mm² die bereikt wordt na 28 dagen uitharding. Afhankelijk van de temperatuur kan het materiaal al na 24 tot 48 uur belast worden.

Epoxy

Bemo Rail levert tevens een zeer hoogwaardige tweecomponenten epoxy, die gebruikt kan worden voor het ondergieten van railconstructies en het verlijmen van ankerbouten. Het materiaal is geschikt voor giethoogtes tussen 20 en 80 mm. en verwerking dient onder droge omstandigheden plaats te vinden.

De druksterkte van 90 N/mm² wordt bereikt na 28 dagen. Afhankelijk van de uithardingstemperatuur kan het materiaal al na 48 uur belast worden.

Ankerlijm

Voor het verlijmen van ankerbouten levert Bemo Rail een krimparme cementgebonden mortel met een korrelopbouw van 0–0,3 mm. Ook dit materiaal is te verwerken onder vochtige omstandigheden.

De druksterkte van 70 N/mm² wordt bereikt na 28 dagen. Afhankelijk van de temperatuur kan het materiaal al na 24 uur belast worden.

Naast onze standaard soorten zijn ook andere soorten gietmateriaal leverbaar op aanvraag.

Referentieprojecten

Vraag offerte aan

Wilt u een offerte aanvragen, of wilt u meer weten over onze producten of diensten?

Bel ons op:
+31 (0) 226 – 42 53 00

U kunt natuurlijk ook dit contactformulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.