Het bedrijf is de afgelopen jaren sterk gegroeid en heeft zich ontwikkeld tot een wereldwijd erkende specialist voor ontwerp, handel, productie en aanleg van rail- en kraanbanen en railgebonden (interne) transportsystemen. Er worden diverse unieke producten ontwikkeld die het bedrijf een specifieke plaats in de markt geven.

De activiteiten zijn ondergebracht in twee afdelingen: Railtechniek en Rangeertechniek. We kunnen snel reageren op specifieke wensen van de klant door een flexibele organisatie met all-round projectleiders en productie-, montage- en onderhoudsmedewerkers.

Missie & Visie

Missie

Bemo Rail is dé deskundige op het gebied van railsystemen en railgebonden transportmiddelen bij industrie-, op- en overslagbedrijven. Samen vertalen wij succesvol de vragen van de klant in praktische oplossingen.

Visie

Bemo Rail BV wil:

  • Duurzame en klantgerichte service verlenen door professionele en veelzijdige teams.
  • Toonaangevend zijn en blijven in de markt van railconstructies.
  • Betrokken zijn in de voorfase van een project, wat resulteert in kwalitatieve, prijsbewuste en praktische oplossingen.
  • Uitgroeien tot marktleider in Nederland van rangeermiddelen waarbij functionaliteit in optimale relatie staat tot prijs.
  • Onderscheidend zijn in opwaarderen en moderniseren van bestaande locs.
  • Zo veel mogelijk milieuvriendelijke materialen en methoden gebruiken en doorontwikkelen.

Commercieel directeur Teun Druijf

Teun Druijf

Van een bescheiden handelsbedrijf aan huis, is Bemo Rail in 50 jaar uitgegroeid naar een wereldwijd expert op het gebied van rail- en rangeertechniek. 

Teun Druijf: “Dat gaat natuurlijk niet vanzelf; we zijn als organisatie continu bezig met ontwikkelen en innoveren. Dat Bemo Rail inmiddels bekend staat als deskundige in ons vakgebied, daar zijn we enorm trots op. In 2017 zijn we verkozen tot ondernemer van het jaar, dat was een hele eer. Deze ontwikkelingen en groei waren niet mogelijk geweest zonder onze loyale medewerkers, van wie sommigen al meer dan 25 jaar bij ons werken. Met hun vakkennis, expertise, enthousiasme en no-nonsens mentaliteit vormen zij het kloppend hart van Bemo Rail!

We investeren als bedrijf graag in de kennis en kunde van onze mensen. Voor projecten in het buitenland werken we regelmatig samen met de lokale bevolking. Voor sommige projecten leiden we de lokale mensen intern op. Zo hebben we een aantal mensen uit Indonesië uitgenodigd voor een lascursus hier in Nederland, zodat ze leren lassen volgens onze kwaliteitsnormen.”