Binnen Nederland, maar ook daarbuiten, verzorgt Bemo Rail voor een groot en toenemend aantal klanten het periodiek onderhoud, de service en de reparaties van rangeerlocomotieven en treinverhaalinstallaties. Dit gebeurt geheel merkonafhankelijk.

Onderhoud & 24u­service

De ervaren servicemedewerkers van Bemo Rail zijn uitgebreid geschoold in alle facetten van het vak. Zij zijn tevens opgeleid tot machinist en beheersen de specifieke opleiding voor onder andere remtechniek en werken met een radiolok. Daarnaast beschikken zij over alle mogelijke moderne hulpmiddelen en volledig ingerichte bedrijfswagens.

Onderhoud, service en reparatie kunnen in de meest flexibele vorm aangeboden worden: van afroepcontract tot totaal- of spaarcontract, al dan niet met het ter beschikking stellen van onze 24-uursservicedienst.

Revisie & modernisering

rental Gmeinder D25B

In aansluiting op het onderhoud kan Bemo Rail ook rangeervoertuigen geheel of gedeeltelijk reviseren (groot onderhoud). Er is een strategische voorraad reserve- en slijtdelen, waardoor installaties zo kort mogelijke stilstaan. Een alternatief voor het vervangen van een rangeerlocomotief is levensduurverlenging. Denk bijvoorbeeld aan het installeren van schone en onderhoudsvriendelijke dieselmotoren, dan wel het inbouwen van roetfilters, schokbestendige besturingen en de inbouw van (Atex) radiografische afstandsbedieningen.

Al deze zaken dragen bij tot een optimaal resultaat op het gebied van kostenreductie, milieu, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Door modernisering wordt tevens het probleem van slecht of niet verkrijgbare onderdelen opgelost.

Om bij omvangrijke reparatie en revisie de betreffende productie niet langer dan noodzakelijk te onderbreken, beschikt Bemo Rail over vervangende rangeerlocomotieven. Deze zijn inzetbaar gedurende de reparatie/revisie van uw locomotief.

Reserve onderdelen

Bemo Rail kan voorraadhouden voor klanten bij Bemo Rail, of op uw locatie. Vanuit de onderhoudshistorie worden trends gesignaleerd, waarop wordt geanticipeerd. Aan de hand hiervan zal het onderhoud van de installatie verder worden geoptimaliseerd. De betrouwbaarheid, beschikbaarheid en onderhoudbaarheid van veilig werkende installaties zijn meetbaar en bepalend voor het resultaat.

Veiligheid

Er wordt gewerkt aan de hand van de meest moderne onderhoudstechnieken en met inachtneming van de geldende regelgeving voor Arbo, veiligheid en milieu. Vanzelfsprekend worden ook de fabrieks- en veiligheidsregels te allen tijde gerespecteerd.

Contact

Heeft u advies nodig of wilt u meer weten over onze producten of diensten?

Bel ons op:
+31 (0) 226 – 42 53 00

U kunt ook dit contactformulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.


Vragen?

Bel met onze verkopers

Bel ons via: 0226 - 425300

of contacteer een van de volgende personen

Arno Logman
Senior project management/sales
Ron Entius
Senior Projectmanager
Chris van der Velde
Werkvoorbereider / storingsdienst