Producten op maat

De engineers van ons bedrijfsbureau kunnen alle Bemo locs, lieren, traversebruggen, lorries en speciale rangeerproducten ontwerpen naar uw specifieke wensen.

Wij zijn continu aan het innoveren en hechten veel waarde aan het (door)ontwikkelen van onze rangeerproducten. Dankzij jarenlange (wereldwijde) ervaring is Bemo Rail, zowel voor nieuwe als voor bestaande bedrijfslocaties in staat om van A tot Z een oplossing voor het meest efficiënte railgebonden transportsysteem te bieden. Wij kunnen de infrastructuur voor u ontwerpen en produceren.

Wanneer productie in verschillende afdelingen plaatsvindt, is het praktisch om halffabricaten en eindproducten te vervoeren door gebruik te maken van lorries en bovenloopkranen. Bemo Rail adviseert en kan een op maat gemaakt plan presenteren voor een soepel lopende infrastructuur. Dit houdt bijvoorbeeld in dat er een railsysteem wordt gebruikt met door Bemo Rail ontworpen en gefabriceerde lorries en railwagens. Op die manier verloopt de productie het meest efficiënt.

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij maken op basis van uw wensen graag een gepast voorstel.

Diensten op maat

Onze servicemedewerkers zorgen ervoor dat uw voertuigen nooit onnodig stil komen te staan!

Wij verzorgen periodiek onderhoud, revisie & modernisering, (spoed) reparaties, 24uservice en voorraadbeheer op maat voor onze klanten.

We stemmen onze diensten af naar de specifieke klantwensen en behoeftes om zo de kwaliteit & efficiëntie van onze diensten te verhogen en kosten te besparen.

Rangeervoertuigen op maat

Contact

Wilt u een offerte aanvragen, of wilt u meer weten over onze producten of diensten?

Bel ons op:
+31 (0) 226 – 42 53 00

U kunt natuurlijk ook dit contactformulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.


Vragen?

Bel met onze verkopers

Bel ons via: 0226 - 425300

of contacteer een van de volgende personen

Arno Logman
Senior project management/sales
Ron Entius
Senior Projectmanager
Chris van der Velde
Werkvoorbereider / storingsdienst