Vijf nieuwe bedrijfsbussen voor Bemo Rail

Service en onderhoud Bemo Rail

Onlangs heeft Bemo Rail maar liefst vijf nieuwe Mercedes Sprinter bedrijfsbussen in gebruik genomen van het type 315 CDI GB L2 RWD. Deze nieuwe servicebussen met efficiënte krachtige motor die voldoet aan de Euro 6d of Euro VI-uitlaatgasnorm, zijn geleverd door Gomes Alkmaar.

Het gebruiksklaar maken van deze bedrijfswagens vergde nogal wat planning met alle verschillende betrokken leveranciers. Wij werken al jarenlang samen met lokale bedrijven en ook nu weer kozen wij voor het vertrouwde maatwerk van Storevan uit Anna Paulowna voor de inrichting.

Het ontwerp van de bestickering werd gedaan door onze vormgever Janno de Jong van Studio Valleyfive en de uitvoering door Reclasign (v/h FDS) uit Warmenhuizen. Leuk detail is dat de foto achterop iedere bus verschillend is en een project toont waar de betreffende monteur zelf aan gewerkt heeft.

De omvormers werden geplaatst door Electrostart Den Helder. Als laatste werd het navigatie- en trackingsysteem ingebouwd waarna onze monteurs hun gereedschappen en machines weer konden inruimen.

Kwaliteit, nieuwbouw, onderhoud kraanbanen

De bedrijfswagens beschikken over geavanceerde veiligheids- en assistentiesystemen en er is rekening gehouden met ergonomie, wensen en voorkeuren. Uiteraard voldoen de bussen aan alle vereiste veiligheids- en kwaliteitsnormen die horen bij de dagelijkse werkzaamheden van Bemo Rail.

De Sprinters zijn in verschillende hoogtes geleverd. Op de foto drie lage bussen van de Railafdeling die ingezet worden bij nieuwbouw en onderhoud van railconstructies.

Onderhoud, service en reparatie van rangeervoertuigen

De twee hoge bedrijfswagens worden gebruikt door Sean Molenaar en Chris van der Horst, de servicemonteurs van onze Rangeerafdeling. Met deze volledig ingerichte bedrijfswagens en alle mogelijke moderne hulpmiddelen kan Bemo Rail onderhoud, service en reparatie van rangeervoertuigen in de meest flexibele vorm blijven aanbieden: van afroepcontract tot totaal- of spaarcontract, al dan niet met het ter beschikking stellen van onze 24-uursservicedienst.

Wij wensen onze monteurs veel veilige kilometers!

Contact Bemo Rail onderhoud kraanbanen en rangeervoertuigen

Wilt u meer weten over onderhoud en service van kraanbanen en rangeervoertuigen? Klik hier voor contactinformatie.

Deel dit artikel