Rangeerlocomotief te huur/ lease

Bij Bemo Rail verhuren we zowel gebruikte als nieuwe rangeerlocomotieven.

Het voordeel van huren en leasen is dat u vooraf geen grote investering hoeft te maken en daarnaast heeft u ook u de mogelijkheid om een voertuig eventueel eerst uit te proberen. Zo kunt u goed beoordelen of de rangeerlocomotief bij het verlaadproces past. Hoe beter het voertuig past, hoe efficiënter de verlading verloopt.

In deze overeenkomst is ook het preventief en correctief onderhoud opgenomen, zo staat uw verlaadproces nooit stil en heeft u vooraf een duidelijk overzicht van de operationele kosten.

Huur en lease prijzen zijn afhankelijk van de gewenste uitvoering (opties), looptijd, rente en afschrijving. Oudere, al of niet door Bemo Rail gerenoveerde, voertuigen zijn in redelijke aantallen beschikbaar. De gebruikte locomotieven kunnen voor zowel kortere als langere tijd worden gehuurd. Naast verhuur bestaat ook de mogelijkheid van sale en leaseback-constructies.

Te huur

Het huren of leasen van een locomotief kan in Nederland en België, in andere landen zijn de mogelijkheden mede afhankelijk van de lokale wetgeving. Naast huur en lease is er ook de mogelijkheid om de locomotieven te kopen.

Informatie:  voor meer informatie over het actuele aanbod, de prijzen en mogelijkheden kunt u contact opnemen met Arno Logman via 0226 42 53 00 of via logman@bemorail.nl

 

Deel dit artikel