Abu Dhabi, Khalifah Port Renovatie

Na een periode met Covid-19-beperkingen hebben we onze projecten buiten Europa hervat, we zijn gestart met een spannend renovatieproject in Abu Dhabi. In de haven van Khalifah zijn we in opdracht van AD Ports begonnen met het renoveren van bijna 18 kilometer container stack kranen.

De komende periode vernieuwen wij 24 stacks met AS86-rail voor een discontinue ondersteuning, ontworpen door onze engineers. Tevens vernieuwen wij 2 stacks met MRS87a-rail met discontinue ondersteuning, ontworpen door de klant.  Alle stacks zijn voorzien van een fixed-point om te voorkomen dat de rail schuift door de optreden krachten.

We hebben een constructie met een lasbare railclip ontworpen die hoge horizontale krachten kan weerstaan. De dubbele clip heeft een hoge klemkracht om door de hoge temperatuurverschillen en lengtekrachten van de kranen een minimale uitzetting van de rails te creëren.

Bij Bemo Rail zijn we gewend aan projecten in gebieden met hoge temperaturen zoals Egypte, Marokko, Indonesië en Singapore, onze producten zijn op maat ontworpen om de warme omstandigheden te weerstaan.

Deel dit artikel