Mikel Heijdens nieuwe operationeel directeur Bemo Rail

Mikel Heijdens is sinds dit voorjaar operationeel directeur bij Bemo Rail. Samen met commercieel directeur Teun Druijf vormen zij de tweekoppige directie.

Mikel Heijdens werkt sinds augustus 2015 bij Bemo Rail en was eerder projectleider en manager van de afdeling Railtechniek. Bemo Rail bestaat 50 jaar, een mooi moment om met Mikel naar de toekomst te kijken.

Klaar voor de toekomst
Mikel: “Bemo Rail heeft zich de afgelopen 50 jaar een goede positie in de markt verworven. We zijn  gegroeid naar een internationale speler en zijn met name heel goed in klantwensen vertalen naar concrete producten. Ook de komende jaren zullen we ons blijven ontwikkelen en de markt voorzien van praktische producten en diensten.  Met de technische kennis die we in huis hebben zullen we onze basis verstevigen in sectoren zoals de havens, bij scheepswerven en de industrie.

Naast de nieuwbouw van o.a. rangeervoertuigen  en kraanbanen is Bemo Rail ook sterk in onderhoud. Hier hebben we ervaring mee en zijn we ook goed in! Dit resulteert in onderhoudscontracten waarin wij klanten ondersteunen om de bedrijfszekerheid van hun rangeervoertuig of kraanbaan te kunnen vergroten. Zelfs op unieke locaties zoals de deeltjes versneller van CERN, vind je Bemo Rail die het onderhoud aan de rails verzorgt.

Wat Bemo Rail onderscheidend maakt, is dat we naast een uitgebreide standaard range aan producten, we ook gespecialiseerd zijn in klantgerichte oplossingen, mede dankzij onze in-house engineeringafdeling en volledig ingerichte werkplaats.

Als operationeel directeur is het mijn rol om met het gehele team onze gezamenlijke doelen te bereiken en zo onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.”

Operationeel directeur Mikel Heijdens
Mikel heeft een bouwkunde achtergrond en heeft hiervoor o.a. gewerkt bij een bouwbedrijf en projectontwikkelaar en heeft als manager ervaring opgedaan bij een internationaal bedrijf gespecialiseerd in brandpreventie.

Mikel: “Bemo Rail is een internationaal opererend bedrijf met bijzondere producten op het gebied van rail- en rangeertechniek. Als inwoner van Warmenhuizen heeft mij dat destijds nieuwsgierig gemaakt naar het bedrijf achter de gevel. Ik kan ondertussen zeggen dat er veel meer achter de gevel gebeurd dan ik voor die tijd had verwacht.”

Mikel woont samen met zijn vrouw en 10 jarige dochter in Warmenhuizen. In zijn vrije tijd is hij te vinden bij zijn paarden, als vrijwilliger bij de brandweer en perswoordvoerder voor de veiligheidsregio Noord-Holland Noord bij incidenten en crisissituaties.

Deel dit artikel